Esküvői Varázslat Matteo-val

Csukd be a szemed és képzeld el, ahogyan egy világhírű bűvész asztalról asztalra jár és mindenki szeme láttára tárja fel a szemnek hihetetlen csodákat apró kellékekkel és kártyákkal.
Matteo Cammisa

Matteo Cammisa

Ha 24 órán belül lefoglalod a műsort további 10% kedvezményben részesültök!

Óra
Perc
Másodperc

Rólam

Ki Matteo Cammisa?

Bemutatjuk Matteo-t, a világhírű bűvészt, aki a Close up – mikromágia műsorával varázsolja el vendégeidet a nagy napon.

Egy esküvői bűvész az ideális választás azoknak, akik egy egyedi és exkluzív programot szeretnének a nagy napra. Matteo műsora garantáltan vidám és felszabadult hangulatot teremt a násznép körében, ami lehetővé teszi, hogy Ti is élvezhessétek a napot anélkül, hogy aggódnátok a vendégek szórakoztatásáért.

Matteo angolul, olaszul és magyarul is tud előadni, így az előadás mindenki számára élvezhető lesz.

Műsoraim

Minőségi szórakoztatás

A modern bűvész műsor feldobja a hangulatot, és a vendégek számára emlékezetessé teszi az eseményt

Világsztárok

Akiket ámulatba ejtettem

Kedvenc Hollywoodi sztárjaink akik már részesei voltak trükkjeimnek.

Videó

Legutóbbi fellépéseim

A bűvész show nem csak izgalmas, hanem interaktív és humoros is. Matteo folyamatosan kapcsolatban áll a közönségével, és a trükkökben bevonja a násznépet, valamint a friss házasokat is, akik a különleges show főszereplőivé válnak.

Ajánlások

Vélemények


Warning: stream_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length error:0607A082:digital envelope routines:EVP_CIPHER_CTX_set_key_length:invalid key length in /home/hivjnhu1/public_html/matteocammisa/wp-content/plugins/nitropack/nitropack-sdk/vendor/nitropack/httpclient/src/HttpClient.php on line 84