CLOSE UP SHOW.

Céges rendezvényekre a leggyakrabban a ‘Close up’ -mikromágia- műsoromat ajánlom.

Általában a leghihetetlenebb dolgok azok, amik a szemünk előtt történnek, mégsem hisszük el. Bűvészkedés testközelből, ahol a nézők kezei között történő csodákat, (egy csomag kártyával, szivacslabdákkal, pénzérmékkel) asztalról asztalra járva, illetve állófogadásokon a résztvevők között mozogva mutatom be.

A műsor különlegesen alkalmas arra, hogy “megtörje a jeget” a vendégek között és vidám légkört biztosítson rendezvényének. Látványos, humoros, interaktív.

Ajánlott műsoridő: a vendégek számától függően több órán keresztül

Videó

STAND UP SHOW.

‘Stand up’ – színpadi bűvészműsor – Humorral és vidám hangulattal megfűszerezett színpadi show. A közönség tagjainak szereplése, gondolataik kitalálása, a szemkápráztató effektek és a sok humor biztosítja a változatos szórakozást.

Tökéletes választás a színpadi bűvészműsor céges rendezvényekre, születésnapokra, esküvőkre, és minden olyan helyszínen ahol nagyobb létszámú a közönség.

Szeretné átélni a varázslatot, miközben főnöke, kollégája, vagy barátja aktív szereplője a műsornak, vagy garantált szórakozást szeretne egy nagyobb létszámú rendezvényen? Akkor ez az Önnek megfelelő műsor!

Ajánlott műsoridő: 10-25 perc

Videó

KIDS MAGIC SHOW.

A szervezőknek és a szülőknek a legnagyobb fejtörést az szokta okozni, hogy mivel is tehetnének maradandó élménnyé egy gyereknapot, vagy egy szülinapot a gyerkőcök számára.

Mi lenne az, ami igazán leköti a figyelmüket? Ebben az interaktív műsorban akár az Ön gyermeke is átélheti a csodát és lehet varázsló egy rövid időre. A színes és látványos mutatványok mellett a gyerekek is résztvevői a műsornak. Garantált szórakozás és nevetés minden óvodás és iskoláskorú gyermek számára! A műsor a születésnapokon személyre szóló is lehet az ünnepeltnek, továbbá aktualizálható az adott ünnepélyhez is! (Pl.: karácsony, húsvét, farsang)

Ajánlott műsoridő: 20-40 perc

Videó